Kanadai Nagydíj

Alonso már az első kanyarban támadná Verstappent a győzelemre viszont nem lát esélyt. 8 hours agoEgyszerűen nem volt meg a kis plusz tempó hogy elkapjam.


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis

Max Verstappen viszonylag nagyobb ellenállás nélkül szerezte meg karrierjének 15.

. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15. Max Verstappennél a második kanadai edzésen sem volt gyorsabb. A Red Bull címvédője idén mindössze második alkalommal kezdi a futamot a mezőny éléről csapata pedig 2013 óta először teszi ezt Montrealban.

Szabadedzés élőben az NSO-n. Price XPB Images. 12 hours agoKanadai Nagydíj rajtrács.

1 day agoA Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzése élőben. Végeredmény Kanadai Nagydíj Montreal 70 kör 305270 km a pontszerzők. Verstappennek csapattársával Sergio Perezzel sem kellett.

Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét. Max Verstappen kezdett a legjobban a Formula1-es Kanadai Nagydíjon míg a fő rivális Charles Leclerc az ötödik helyen zárt az első szabadedzésen. Legyen Ön az első.

23 hours agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1. Carlos Sainz spanyol Ferrari 3 Max Verstappen holland Red Bull 1 Fernando Alonso spanyol Alpine 2 Az időmérő edzés legkimagaslóbb meglepetésembereként Alonso már a nyilatkozata elején humorosan odaszúrt a holland pilótának.

A kilencedik körben Sergio Pérez Red Bull műszaki probléma miatt feladni kényszerült a futamot ekkor virtuális biztonsági autós szakaszt rendelt el a versenybíróság. Kanadai Nagydíj az időmérő élőben az NSO-n. Fernando Alonso ugrott az élre a kanadai esőben.

Bakuban elszenvedett motorhibája után Charles Leclerc eleve úgy érkezett Kanadába hogy az esetleges büntetés ott lebegett a feje felett. A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első. 1 day agoA Kanadai Nagydíj második szabadedzése után eldőlt hogy Charles Leclerc nem ússza meg büntetés nélkül a montreali hétvégét és 10 helyes hátrasorolást kapott a futamra.

Leclerc-t megbüntették Kanadában biztosan nem szerez pole-t hivatalos. Spanyol Ferrari 0993 másodperc hátrány. 10 hours agoMax Verstappen rivális nélkül kezdheti az élről a Kanadai Nagydíjat - Sergio Pérez csak a középmezőnyből míg Charles Leclerc a rajtrács végéről kezdi a versenyt.

Aztán 1969-ben és 1971-től 1977-ig. Azt még nem lehet tudni hogy az időmérő szempontjából ez mennyire lesz releváns de az biztos hogy a pilóták legfontosabb feladata az lesz hogy ne törjék össze az autót a. A második rajtkockát a kétszeres világbajnok Fernando Alonso az Alpine.

Egyre rosszabb Hamilton szerint katasztrófa az idei Mercedes. Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés az időmérőről A nedves pályán rendezett Kanadai Nagydíj időmérő edzésén Max Verstappen szerezte meg a pole pozíciót míg az Alpine-pilóta Fernando Alonso és a Mercedes versenyzője Lewis Hamilton is remekül teljesített. 1 day ago1833 - F1.

Pole pozícióját szerezte a 150. Szabadedzés élőben az NSO-n. F1-es versenyére Max Verstappen.

A hajtűben próbáltam közel kerülni hozzá de nem sikerült. 1 day ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés. Fernando Alonso 2012 után indulhat újra az első sorból.

A versenytempóval nincs gond nagyon boldog vagyok vele és az hogy Maxot végig nyomás alá tudtuk helyezni pozitív ahogyan az is hogy jól. Futamán az idei hatodik egyben karrierje 26. 1 day agoA Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzésének végeredménye b-j.

Bár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket. Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja. Fernando Alonso ugrott az élre a kanadai esőben.

1 day agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is. Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. 8 hours agoKanadai Nagydíj.

2021 R11 Magyar Nagydíj - Mogyoród Futam. Kanadai Nagydíj a verseny élőben az NSO-n. A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos.

Max Verstappen holland Red Bull 13621757 óra 2. Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal Futam - Nézzd vissza a Forma 1 futamait online ingyen.

2019 R11 Német Nagydíj - Hockenheim. Szerintem megtámadom Maxot az egyes kanyarban Alonso. Pole-pozícióját a 2022-es Kanadai Nagydíj esős időmérőjén miután már a kvali kezdete előtt kiderült hogy Charles Leclerc csak a mezőny végéről rajtolhat majd a motorcseréje miatt.

Leclerc újabb büntetést kapott a mezőny végéről rajtol. A következő szezonban 1970-ben a québeci Mont Tremblant-ban rendezték meg Kanada nagydíját. Egyre rosszabb Hamilton szerint katasztrófa az idei Mercedes.

10 hours ago1931 - F1. 8 hours agoA címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája diadalmaskodott a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte az előnyét az összetettben - írja az MTI. 2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam.

Minden jel arra mutat hogy esőben fogják megrendezni a Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzését. A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően. Verstappen a pole-ban Pérez autót tört Kanadában.

Kettejük közé Carlos Sainz Jr nagy meglepetésre Fernando Alonso valamint. Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született. Ez alatt az idő alatt többen is.

Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését. Még senki sem szólt hozzá. 60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles Villeneuve -ön.

Leclerc újabb büntetést kapott a mezőny végéről rajtol. Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai. 2020 R14 Török Nagydíj - Isztambul.

Gyorsabb volt nem volt meg az a plusz az autóban hogy megelőzzem. Az első futamot a Mosport Parkban rendezték az Ontario-tó mellett Torontótól nem messze 1967-ben. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal Futam - F1FutamokEu 1993 - 2000.

2245-kor kezdünk az M4 Sporton. A 24 éves Verstappen F1-es pályafutása 150.


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


Nelson Piquet Sr Snaplap Nelson Piquet Classic Racing Cars Racing


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport


1992 F1 Canada Damon Hill Brabham Judd Damon Hill Damon Hills


2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters


Pin On Ligier F1 De 76 A 96


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


1994 06 12 Grand Prix Du Canada Montreal Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Formula 1 Poster Canada Grand Prix Grand Prix Formula 1


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Podium With Sebastian Vettel Lewis Hamilton And Kimi Raikkonen Ferrari F1 Formula 1 Ferrari Scuderia


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


Nelson Piquet Sr Snaplap Nelson Piquet Classic Racing Cars Racing


Pin On Formula 1 Racers


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


Coanda F1 On Twitter Ayrton Senna Senna Ayrton


Pin On Forma 1 2016


Gp Bahrain 2019 Quali Pole Leclerc Gia Odora Di Santita Sgommo It ルクレール バーレーン レッドブル

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel